Relax II Black

Bestelnr.: 902wal
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voor 16:00 uur besteld, zaterdag in huis

SKU
59726

Ideale pasvorm schoen. Door het soepele en rekbare leer op de voorvoet geschikt voor zeer gevoelige voeten met bijvoorbeeld hallux valgus / hallux rigidus.

Om het leer te beschermen en verzorgen kunt u de Carbon Wax gebruiken. Om het leer weer kleur te geven of kleine beschadigingen weg te halen gebruikt u de Waterstop Color tube van Collonil.Om de schoenen in een optimale conditie te houden brengt u een protectie laag aan met de Carbon Pro spray om de schoen water en vuil afstotend te maken. Doe dit 1x in de 4 weken.Om de pasvorm te verbeteren kunt u de opvulzool mee bestellen: > te vinden bij accessoiresDeze legt u onder de Joya inlegzool waardoor overbodige ruimte boven de voet weggenomen wordt.

Vanaf € 199,95
Om het leer te beschermen en verzorgen kunt u de Carbon Wax gebruiken. Om het leer weer kleur te geven of kleine beschadigingen weg te halen gebruikt u de Waterstop Color tube van Collonil.

Om de schoenen in een optimale conditie te houden brengt u een protectie laag aan met de Carbon Pro spray om de schoen water en vuil afstotend te maken. Doe dit 1x in de 4 weken.

Om de pasvorm te verbeteren kunt u de opvulzool mee bestellen: > te vinden bij accessoires
Deze legt u onder de Joya inlegzool waardoor overbodige ruimte boven de voet weggenomen wordt.
Meer informatie
bestelnummer_winpos 902wal
leverancier_winpos Joya