• Home /
  • Joya ID Casual W ZEBRA LIMITED EDITION 365

Joya ID Casual W ZEBRA LIMITED EDITION 365

MBT Index Dynamisch

Joya ID Casual W ZEBRA LIMITED EDITION 365

Artikelnummer: 714L17
Materiaal bovenstuk: Nubuck leer, Textiel
Materiaal binnenwerk: Textiel
Inlegzool/voetbed: Inlegzool Ortholite Imperial Plus, Uitneembare Inlegzool
Joya Categorie: Motion
Download maattabelExclusief bij Joya Den Haag verkrijgbaar: De gelimiteerde Joya ID Casual voor dames en heren. Wereldwijd zijn er 365 paar heren en 365 paar dames geproduceerd. Alle schoenen zijn genummerd. Het bovenwerk is van luxe en soepel leder. De zool is bedrukt met de kenmerkende wervelkolom, waarmee Joya de link legt naar hun onderscheiding als rugvriendelijke schoen. De Joya ID Limited wordt geleverd met schoentas. Let op: Er zijn slechts enkele maten beschikbaar, kijk snel of de juiste maat erbij zit.


De afwikkelschoen van Joya. Door de activator onder de middenvoet wordt de voetboog extra ondersteund en wordt de natuurlijke afwikkeling van de voet gestimuleerd. Is dit uw eerste kennismaking met een Joya afwikkelschoen? Dan raden wij u aan de winkel te bezoeken, dan kunnen wij u adviseren om optimaal plezier en voordeel te hebben van uw Joya ID schoen.


Om de schoenen in een optimale conditie te houden brengt u een protectie laag aan met de Carbon Pro spray om de schoen water en vuil afstotend te maken. Doe dit om de 2 tot 4 weken

* Verplichte velden

€ 269,95
Add to wishlist Compare
Gerelateerde Onderhoudsproducten:
Alternatieve producten:
Blijf up to date

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor ons laatste nieuws.

Contactgegevens
Joya Den Haag
Zuiderparklaan 216, 2574 HV Den Haag
Tel: 070 - 3022 016
Email: info@joya-denhaag.nl