Joya shop Den Haag

gedreven door gezondheid, passie voor de klant

Joya Den Haag

De grootste collectie Joya schoenen van de Randstad vindt u in Den Haag 

In het begin van de jaren 90 van de vorige eeuw was de Zuiderpark Apotheek in Den Haag de eerste apotheek in Nederland die als aanvulling op het assortiment besloot fysiologisch schoeisel te gaan verkopen. MBT, de gepatenteerde uitvinding van de Zwitserse ingenieur Karl Muller senior, werd onder de aandacht van de eigenaar/apotheker gebracht door een fysiotherapeut en Arbo-deskundige.

Vanuit de ervaring die werd opgedaan met de verkoop van de schoen met de kenmerkende ronde zool is in de zomer van 2014 onder de vleugels van de Zuiderpark Apotheek een zelfstandige winkel ontstaan, die zich gespecialiseerd heeft in gezond lopen en staan.

In de zomer van 2015 is het assortiment aangevuld met Joya schoenen. Met deze forse uitbreiding van het assortiment kunnen nu álle klantvragen beantwoord worden. De gastvrije medewerkers zijn door Joya getraind en opgeleid om consumenten met problemen aan het bewegingsapparaat te kunnen helpen. Wij kunnen u helpen met al uw vragen over gezond lopen en staan tijdens de alledaagse werkzaamheden, tijdens vakantie of gewoon bij het lopen door de stad.

In het voorjaar van 2016 heeft de groei van Joya geleid tot het openen van de eerste shop-in-shop in Nederland. Naast een prachtige wand in de winkel is ook het assortiment uitgebreid en kunnen wij met trots zeggen dat wij de grootste collectie van Joya in de Randstad hebben. Op voorraad, dus direct leverbaar. De shop-in-shop is ingericht om onder het genot van een kop koffie, op uw gemak het comfort van Joya te ervaren.

ERVARING

OVER JOYA DEN HAAG