Montana Low PTX Black

Bestelnr.: 744out
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voor 16:00 uur besteld, vrijdag in huis

SKU
52044

Pasvorm: Europese wijdtemaat G
Om de pasvorm te verbeteren kunt u de opvulzool mee bestellen: Opvulzool voor in schoenen. Deze legt u onder de Joya inlegzool waardoor overbodige ruimte boven de voet weggenomen wordt.

Bekijk en shop onze volledige Joya collectie op www.joya-denhaag.nl

De functionele wandelschoen met demping! Waterafstotend en ademend gevoerd met Prooftex, met een grip- en slijtvaste profielzool. PTX. Prooftex. (Gore-Tex) Duurzaam waterafstotend membraan dat bestaat uit verschillende lagen materiaal met zeer kleine gaatjes. Speciaal ontwikkeld voor de buitensport. Onderhoudslabel: Verwijder vuil met een zachte borstel. Spuit PTX (prooftex) schoenen altijd en met regelmaat in met een geschikte onderhoudsspray! Gebruik een spray (Carbon Pro) om het materiaal weer waterafstotend te maken. De structuur van het leer kan hersteld worden met behulp van een leerborstel. De loopzool van een Joya schoen kan gereinigd worden met handwarm water en een zachte borstel of spons. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, dit kan de zool beschadigen.
Vanaf € 164,96 Normale prijs € 219,95
De functionele wandelschoen met demping! Waterafstotend en ademend gevoerd met Prooftex, met een grip- en slijtvaste profielzool. PTX. Prooftex. Duurzaam waterafstotend membraan dat bestaat uit verschillende lagen materiaal met zeer kleine gaatjes. Speciaal ontwikkeld voor de buitensport. Onderhoudslabel: Verwijder vuil met een zachte borstel. Spuit PTX (prooftex) schoenen altijd en met regelmaat in met een geschikte onderhoudsspray! Gebruik een spray (Carbon Pro) om het materiaal weer waterafstotend te maken. De structuur van het leer kan hersteld worden met behulp van een leerborstel. De loopzool van een Joya schoen kan gereinigd worden met handwarm water en een zachte borstel of spons. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, dit kan de zool beschadigen.
Meer informatie
bestelnummer_winpos 744out
leverancier_winpos Joya